Cerc de poezie filosofică

EVENIMENT CU INTRARE LIBERĂ

online Skype: 21 iunie 2020

Mai multe informaţii şi înscrieri la datele de contact:

M. +373 79 11 86 08
nouaacropola.md@gmail.com

ACTIVITATE: Cerc de Poezie Filosofică

ORGANIZATOR: Asociația culturală Noua Acropolă Republica Moldova

CÂND? Duminică, 21 iunie 2020, ora 13.00

UNDE? Online – skype

Participarea este gratuită.

Pentru participare completează formularul: https://forms.gle/xczt69hUYY6xuapk8

Dacă îți place să scrii poezii cu sens filosofic, te invităm să faci parte din Cercul de Poezie filosofică, pe data de 21 iunie 2020, ora 13.00 și se va desfășura cu regularitatea unei întâlniri pe lună.

Întâlnirile cercului de poezie vor avea loc la sediul organizatorului: str. Armenească. Nr.81, mai jos de Piața Centrală din Chișinău, lângă Centrul Artico.

Activitatea cercului de poezie presupune creearea de poezii cu sens filosofic. Acest cerc de poezie se adresează tuturor celor care doresc să învețe de compună versuri, să se descopere pe sine și să își dorească să participe la societate prin ceea ce creează. Nu este neapărat ca participanții să aibă deja experiență poetică sau filosofică.

Ca filosofi n-avem vreo pretenţie să fim originali pe marginea subiectului Poezie și Filosofie, ci ne propunem doar să fim novatori; în vreme ce originalul încearcă să se îndepărteze cât mai mult posibil de ceea ce este îndeobşte cunoscut, novatorul recheamă la viaţă o dată şi încă o dată aceleaşi valori fundamentale. Căci Asociația culturală Noua Acropolă dă FILOSOFIEI aceeaşi definiţie care dintotdeauna i s-a dat: „Iubire de Înţelepciune”, nevoie ce nu suferă amânare de a dobândi ceea ce ne lipseşte, căutare a unei cunoaşteri profunde, în stare să răspundă cu adevărat celor mai neliniştitoare întrebări umane.

Vă așteptăm!

Informații suplimentare: Tel./WhatsApp/Viber/Telegram +37379118608

Email. Nouaacropola.md@gmail.com

 

M. +373 79 11 86 08
nouaacropola.md@gmail.com

© Noua Acropola 2020