Numirea noului președinte internațional OINA

NOUA ACROPOLĂ

31.05.2020

Carlos Adelantado s-a născut în orașul Castellón (Spania) la 1 ianuarie 1964. Studiază filosofia la universitate și această înclinație îl determină să cunoască Școala de filosofie a Noii Acropole din orașul său, la vârsta de 19 ani, implicându-se cu entuziasm în studiile și organizarea sa. El preia conducerea acestei filiale pe o perioadă de 23 de ani, lansând proiecte de voluntariat cultural și social la Centrul Cultural Castalia. De asemenea, el a preluat coordonarea Noii Acropole în zona Levante. În același timp, este dedicat studiului și predării Filosofiei, atingând gradul de „Specialist în Filosofia Orientului și Vestului”, acordat de Noua Acropolă cu sediul la Bruxelles.

El a predat diferite discipline în Acropolă timp de mai bine de 30 de ani. De asemenea, participă la congrese și conferințe, subliniind modul de punere în practică a filosofiei și nevoia acesteia de a se concentra în mod adecvat pe problemele lumii actuale.

În 2013 s-a mutat la Madrid, pentru a prelua managementul Noii Acropole din Spania la nivel național. Promovează activități de diseminare a bogatului patrimoniu artistic și istoric al orașului Madrid, împreună cu alte proiecte de diseminare culturală. În 2017 a fost numit președinte internațional adjunct al IONA, iar în 2020 președinte internațional, funcție pe care o deține în prezent.

Detalii https://news.acropolis.org/2020/appointment-of-the-new-international-president/

© Noua Acropola 2020